Zoek

Ons verhaal

WoonWerkWelzijn is een adviserend en uitvoerend bedrijf, opgezet door eigenaar Paul Sam-Sin. Ons team is gespecialiseerd in nieuwe technieken en totaaloplossingen op het gebied van duurzaamheid én het realiseren van comfort op het gebied van wonen, werken en leven.

Wij gebruiken innovatieve, energiezuinige en comfortabele technologieën, met een lage Co2 uitstoot. Deze worden in combinatie met traditionele materialen toegepast in woningen, monumentale panden, kantoren, boerderijen, sportcentra en scholen. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen je algehele omgeving zo in te richten dat jij optimaal geniet van een gezonde omgeving? Neem dan contact met ons op of bekijk hier alle mogelijkheden.

Onze missie

Duurzaamheid en klimaat zijn dé onderwerpen van vandaag. Maar daarmee ook meteen de zorgen. Want iedereen wil best een steentje bijdragen om duurzamer te leven, zodat er een beter klimaat ontstaat voor mens, dier en natuur. Maar dan wel het liefst zonder het comfort, welzijn en levensgenot op te geven.

Dat is precies de missie van WoonWerkWelzijn; jou optimaal laten genieten van het leven, terwijl je tegelijkertijd financieel bespaart. Of dat nu thuis, op het werk of privé is. En dan óók nog op zo’n manier dat je er niets voor hoeft te laten. Win-win!

Contact

Paul Sam-Sin
Wilhelminakade 53
1421 AB Uithoorn
+31 (0)6 8147 6330
info@woonwerkwelzijn.nl

Indien u vragen of problemen ervaart met een SunnyHeat paneel dan kunt u ook hier terecht, klik op SunnyHeat en volg de route.