Zoek

WOON

Van tiny house tot landhuis:
voor elke woning 100% woongenot.

Ultiem genieten met de optimale woonoplossing

Of je nu een statig herenhuis in het hart van de stad bezit of je knusse thuis hebt gevonden in een charmant boerderijtje te midden van de natuur. Iedereen droomt ervan om optimaal te genieten van zijn of haar woning.

Bij WoonWerkWelzijn streven we ernaar om jouw thuis, hoe klein of groot ook, tot een oase van ultiem woongenot te maken. We analyseren je woning en optimaliseren deze op het gebied van comfort, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Neem gerust contact met ons op of ontdek hier alle manieren waarop we jouw woongeluk kunnen vergroten.

Favorieten

Muurreflectie

Zorg dat de warmte niet meer in de massa gaat zitten

 

Optimaliseer de energie-efficiëntie van jouw ruimte door AeroTherm-Nederland op de binnenwanden aan te brengen. Dit innovatieve reflecterende materiaal zorgt voor een gelijkmatige en zuinige verwarming, waardoor je energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Infrarood

Een ruimte binnen no time op een homogene temperatuur

Onze infraroodoplossingen werken op een modulerende manier en zijn eenvoudig draadloos te bedienen via een handige app op je mobiele telefoon. Hiermee heb je volledige controle over de verwarming in jouw ruimte, altijd en overal.

Draadloos wonen

denkt niet alleen met je mee, maar is je zelfs één stap voor!

Gemak dient de mens zodat jij meer tijd over hebt voor de dingen in het leven die jou blij maken.